زیرسازی نمای ترموود

زیرسازی نمای ترموود

 

برای زیرسازی نمای ترموود، به مقاله ی آموزش نصب چوب ترموود، مراجعه نمایید تا بتوانید به طور کلی درباره ی مراحل آموزش اطلاعات کسب کنید.

برای زیر سازی نمای ترموود، به زیرسازی خاصی نیاز است که به دو صورت زیرسازی فلزی (شاسی آهنی) و سازه سیمانی قابل ساخت است.

برای آموزش کلی درباره ی چوب ترموود مقاله ی ترموود یا چوب ترمووود چیست و چه کاربردی دارد، مقاله ای جامع است که می تواند به شما کمک کند تا بهتر درباره ی چوب ترموود اطلاعات کسب نمایید.

  •  نصب ترمووود با زیرسازی فلزی: برای شاسی آهنی از لایت باکس 40×40 استفاده شود. همچنین قبل از شروع نصب ترمووود باید باکس ها را نازک کرد و در شرایط خاص (رطوبت بالا) از روش هایی مانند سمباده یا رنگ های اپوکسی استفاده کرد. در نمای ساختمان باید شاسی چوب ترمووود به صورت مشبک با فاصله 50 سانتی متر عمود بر قاب های اصلی مورد نیاز باشد. در این مرحله توجه به قطعات برگشتی بسیار مهم است که توصیه می شود. قبل از این مرحله با کارشناسان فنی شرکت مهندسی پارسیا مشورت کرده و در صورت نیاز به بازدیدهای فنی بپردازید. برای کفپوش های چوبی، این جزئیات را می توان در فاصله 40 سانتی متری اعمال کرد.
  •  نصب چوب ترمو برای ترمیم سیمان: در این حالت برای نصب بهتر ترمووود به 4 سانتی متر سیمان در حالت کاملا صاف و عمودی و در سطحی کاملا صاف و یکدست نیاز است. این حالت بیشتر برای نما کاربرد دارد و استفاده از شاسی فلزی در کف سازی توصیه می شود اما در استفاده از زیرسازی سیمانی برای نصب ترمووود در کف باید به زهکشی و شیب سطح توجه شود.

در پایان لازم به توضیح سطوحی است که به دلایل مختلف زیرسازی های مختلف مانند گچی و …. انجام شده برای امکان نصب باید توسط کارشناسان فنی شرکت بررسی شود.
در این مقاله به بررسی مراحل زیرساخت ترمووود می پردازیم و هر یک از این مراحل را به تفصیل توضیح می دهیم.

در ابتدای بحث ذکر این نکته بسیار مهم است که در نصب ترمووود علاوه بر زیرسازی سیمانی یا فلزی که در ابتدا باید ساخته شود و زیرسازی اولیه نامیده می شود، از زیرسازی چوبی استفاده می شود. که ثانویه تلقی می شود زیرسازی اجباری است غیر قابل حذف است.

این کار چندین مزیت دارد که در ادامه پس از آشنایی کلی با زیرساخت های اجرا شده به بیان هر یک از این مزایا می پردازیم.

انواع زیرساخت

زیرسازی سیمان (زیرسازی نمای ترموود و سیمان کاری):

این نوع زیرسازی معمولاً برای سطوحی که صاف بوده و فاقد برجستگی یا اشکال خاصی هستند که نیاز به ساخت یا اجرا دارند استفاده می شود. در این نوع سطوح صاف از آجر یا مصالح مشابه استفاده می شود که در آن لایه ای از ماسه و سیمان به ضخامت حداقل 4 تا حداکثر 5 سانتی متر سطحی صاف و شمش ایجاد می کند که با نمای چوب متناسب است. سطح زیرا چوب زیرسازی می تواند سطح ناهموار را تا نیم سانتی متر هم تراز کند. و سپس سطح کار برای زیرساخت ترمووود آماده می شود و می توانیم زیرساخت های ثانویه را شروع کنیم.

شایان ذکر است ضخامت سیمان کاری مورد نیاز حداقل 4 سانتی متر بوده و در صورتی که ضخامت آن کمتر از حد تعیین شده باشد، استحکام دیوار برای حفظ چوب زیرسازی و عملکرد چوب پایه مناسب نخواهد بود. غیر ممکن است.

زیرسازی فلزی (زیرسازی نمای ترموود و کنسروسازی):

زیرسازی فلزی معمولاً برای سطوحی استفاده می شود که سطح محدب دارند و شکل ناهمواری دارند، مانند دیوارها یا کف هایی که صاف و یک دست هستند. در زیرسازی فلزی ترمووود معمولا از جعبه های فلزی سبک 40-40 میلی متری استفاده می شود.

با توجه به طراحی نما، جعبه های فلزی باید به میزان لازم در قسمت سفت شونده نصب شوند، اما میزان گیرکردن جعبه ها باید به ضخامت چوب پایه و ترمووود کاهش یابد تا سطح به دست آمده پس از نصب، در انطباق با طراحی رعایت سطح نصب یکی از مهمترین نکات در اجرای زیرسازی می باشد همچنین باکس های زیرسازی باید به بازوی سازه ساختمان جوش داده شود و یا در غیر این صورت اطمینان لازم و کافی را در قسمت هایی از زیرسازی داشته باشد. بسترها کاملا سالم و آماده کار باشند.

الزامات ساخت فلزی:

  1. برای زیرسازی فلزی پروفیل جعبه مورد نظر 40*40 می باشد.
  2. بهترین وزن جعبه سبک ترین است و نیاز به وزن زیادی ندارد
  3.  پروفیل ها باید کاملاً تراز باشند
  4.  نحوه نصب و زیرسازی فلز طبق پلان و طراحی نما انجام می شود
  5. برای اتصال چوب زیرسازی به باکس از پیچ هایی با سر حفاری گالوانیزه به طول 6 سانتی متر استفاده می شود.

برای نصب یک مترمربع ترمووود به طور متوسط از 3 تا 4 متر طول آهن استفاده می شود.

12 مرحله زیرسازی و نصب چوب نما و زیرسازی نمای ترموود

ترمووود و چوب نما نسبت به سایر متریال ها راحت تر نصب می شوند. اما نکاتی وجود دارد که در صورت عدم رعایت آنها ممکن است در هنگام نصب ترمووود با مشکل مواجه شوید. در این مقاله 12 مرحله اصلی و کلی زیرسازی و نصب ترمووود را توضیح داده و آن ها را در نظر گرفته ایم. با گیره چوب همراه باشید.

 دستورالعمل نصب و زیرسازی نمای ترموود

انواع مختلفی از روکش چوب و ترمووود در بازار وجود دارد که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند. اما نصب انواع ترمووود تقریبا یکسان است و از یکسری اصول کلی پیروی می کند که در زیر به این نکات اشاره کرده ایم.

زمان نصب چوب نما و زیرسازی نمای ترموود

برای افزایش راندمان و کیفیت نصب و تسریع در کار، نصب ترمووود و چوب نما باید تا اتمام کلیه عملیات ساختمانی باقی بماند. نصب ترمووود در حین عملیات ساختمانی علاوه بر طولانی شدن زمان نصب می تواند به ترمووود آسیب برساند و یا کیفیت کار نهایی را کاهش دهد.

سطح نصب زیرسازی نمای ترموود

نکته بعدی که در نصب چوب ترمووود استاندارد و چوب نما باید به آن توجه کرد، سطح نصب است. بنابراین قبل از نصب ترمووود دقت کنید که سطح زیرین قطعه کار هم در جهت عرضی از راست به چپ و هم در جهت عمودی از پایین به بالا صاف باشد. عدم انجام این کار ممکن است باعث ایجاد شکاف بین جنگل یا ظاهر نهایی کار شود.

استحکام پایه در زیرسازی نمای ترموود

برای نصب چوب حرارتی ابتدا باید از استحکام کافی سطح نصب اطمینان حاصل کنید. به طور استاندارد سطح نصب ترمووود و چوب نما باید دارای ظرفیت بار ده کیلوگرم بر متر مربع در محصولات ترمووود از درختان کاج و سوزنی برگ و ظرفیت بارگیری 20 کیلوگرم بر متر مربع در محصولات ترموود از درختان برگریز باشد.

در هنگام نصب چوب ترمووود، سطح مورد نیاز به عقب برگشته است. هنگام نصب ترمووود علاوه بر رعایت ایرادات فنی، نکات ریز وجود دارد که منجر به کیفیت نهایی کار می شود. یکی از این نکات در نظر گرفتن حداقل 3 سانتی متر فضای پشت زیرسازی نما و ترمووود است.

نوع سازه فلزی

زیرساخت در نصب چوب ترمووود و نما از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ساختار فلزی باید کاملاً سبک باشد. همچنین لازم است تمام خم های بیش از بیست و پنج سانتی متر اتو شود. در حین نصب بدنه های مختلف را به زیرسازی ترمووود متصل نکنید.

فاصله از محور تا سیم کشی صورت هنگام نصب ترمووود

برای داشتن استحکام کافی طرح نهایی و عدم ایجاد مشکل در آینده، فاصله محور تا محور پروفیل فلزی قوطی 40 40 در سطح زیرین زیرسازی باید 60 سانتی متر باشد.

فاصله بین اکسل ساخته شده از چوب برای زیرسازی هنگام نصب ترمووود نما و کف

نکته بعدی برای اینکه چوب نما نصب شده استحکام کافی داشته باشد باید فاصله محور تا محور چوب برای زیرسازی ترمووود در نمای ساختمان 60 سانتی متر باشد. همچنین این فاصله برای نصب روی کفپوش یا کفپوش خارجی باید 50 سانتی متر باشد.

فاصله بین پیچ ها در هنگام نصب ترمووود و چوب نما

برای کنترل بار زیرسازی ترمووود لازم است که فاصله پیچ ها از یکدیگر در سطح زیرین کار 50 سانتی متر باشد. همچنین فاصله پیچ های ترمووود از ابتدای درخت تا وسط درخت اول باید بین 5 تا 7 سانتی متر باشد.

نصب پایه ترموود به سیمان

در نصب ترمووود بر روی سیمان نکته مهمی وجود دارد و آن استفاده از پیچ ها و صفحات غلتکی فولادی یا گالوانیزه به طول حداقل 6 سانتی متر است که استفاده از سایر پیچ ها باعث ساییدگی سریع پیچ و از بین رفتن کار می شود. .

نصب زیرسازی ترمووود بر روی فلز

هنگام نصب ترمووود بر روی سطوح فلزی باید از پیچ های فولادی یا گالوانیزه به عنوان سطوح سیمانی استفاده شود. اما برخلاف سطوح سیمانی نیازی به استفاده از صفحه غلتکی نیست. همچنین طول پیچ باید 6 سانتی متر باشد.

نقاشی پایه ترموود

هنگام نصب ترمووود رنگ آمیزی سطوح زیرسازی اصلا ضروری نیست. اما بهتر است این کار را انجام دهید. رنگ آمیزی سطح زیرسازی به دوام آن کمک می کند.

نحوه پیچ کردن چوب ترمووود در حین نصب

هنگام نصب ترمووود، قبل از استفاده از پیچ، روی چوب ترمووود سوراخ کنید تا از آسیب دیدن چوب جلوگیری شود. استفاده مستقیم از پیچ روی چوب ترمو بدون سوراخ کاری منجر به ترک خوردن می شود.

 

Join Us Today

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
این زمینه را پر کنید
این زمینه را پر کنید

Share With Friends

Another Tours

فهرست
مشاوره رایگان پیام دهید